Vovlo показала свій “надкомфортний” електроміні-вен EM90

0
321

Volvo показала свій перший електричний міні-вен EM90, який представить у середині листопада. Про це повідомляє Elektrek .

Ця модель пропонує інтер’єр у стилі “скандинавської вітальні”, який був розроблений з метою забезпечення комфорту та ефективного використання часу пасажирів під час поїздок. EM90 базуватиметься на моделі Zeekr 009, яка використовує платформу SEA компанії Geely.

Зображення EM90 показують його коробчатий екстер’єр, який включає спеціальні фари і світлову смугу на задній частині. Модель матиме розміри більше, ніж у Mercedes EQV, а її двигун буде потужністю 272 к.с.

Одним з головних акцентів є інтер’єр EM90, який Volvo називає «найпростішим і гнучкішим» з усіх, які будь-коли були в компанії. Він пропонує різні зони для кожного пасажира, включаючи персоналізовані розваги та елегантний сенсорний екран із опціями налаштування комфорту. Всі ряди сидінь оснащені зручностями, такими як масаж, індивідуальне опалення та вентиляція, столики та підставки для чашок.

Офіційний дебют Volvo EM90 відбудеться 12 листопада, а попередні замовлення клієнтам у Китаї будуть прийматися того ж дня. Volvo обіцяє надати додаткові відомості про модель після наближення дати запуску.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!