Skoda оприлюднила ескізи екстер’єру нового флагмана.

0
62

До першої публічної появи Superb четвертого покоління залишилося трохи більше тижня, а Skoda Auto вже опублікувала ескізи екстер’єру нового флагмана.

Новий дизайн включає в себе елементи нової мови дизайну “Modern Solid”, з такими ключовими особливостями, як оновлені світлодіодні матричні фари та світлодіодні задні ліхтарі з кришталевими елементами. Світова прем’єра відбудеться 2 листопада о 19:00 за центральноєвропейським часом.

“Superb традиційно сформував мову дизайну Škoda, і це четверте покоління продовжує її, з чіткими лініями, чітко визначеними динамічними пропорціями і сучасним скульптурно-кристалічним стилем”.

Ескізи екстер’єру демонструють перші риси нової мови дизайну “Modern Solid”. Вона підкреслює розвиток філософії дизайну Škoda Auto, залишаючись вірною добре відомим цінностям бренду – практичності та простору. Довший і вищий Superb четвертого покоління також виграє від покращеної аеродинаміки та цілої низки обладнання. Зокрема, фари стали гострішими та кришталево чистими, а простір над головою та багажний відсік значно збільшився.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!