Здешевлений Mercedes-Benz G-Class показали на перших зображеннях

0
71

У рамках спеціального заходу в Мюнхені цього тижня, куди найбільші європейські та азіатські автовиробники звезли всі свої перспективні новинки, керівництво компанії Mercedes-Benz зробило цікаву заяву щодо перспектив розвитку лінійки моделей G-Class.

Глава штутгарсткого автогіганта Ола Колленіус розповів про те, що «мерседесівці» працюють над здешевленою версією «Гелендвагена», який розташується на сходинку нижче за основну модель, ставши чимось на кшталт «Little G-Class».


Як виглядатиме такий автомобіль напередодні представили незалежні дизайнери з порталу Motor1. У своїй роботі вони черпали натхнення з актуального Генендвагена, а також показаного на виставці в Мюнхені скетчу (на зображенні вище).

На опублікованих рендерах «міні-Гелік» постав у стилі діючого G-Class з відомими оквадраченными формами та «запаскою» на п’ятих дверях, але обзавівся деякими рішеннями, характерними для моделей електричного суббренду EQ.


Жодних технічних подробиць про проект поки не розкривається, хоча є велика ймовірність, що машина виявиться повністю електричною. Крім того, вже відомо коли такий позашляховик може надійти у продаж.

Якщо вірити словам топ-менеджменту Mercedes-Benz, то «Little G» може дістатися дилерів вже за кілька років, тобто орієнтовно в 2025-2026 роках.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!