Головна Авто Дешеві і якісні: ці китайські бренди випускають кращі автомобілі

Дешеві і якісні: ці китайські бренди випускають кращі автомобілі

0
141

Нещодавно компанія JD Power представила своє дослідження якості автомобілів у Китаї за 2023 рік, яке проливає світло на ситуацію з якістю автомобілів на китайському ринку.

Помітний зсув відбувся, коли Chery посів перше місце, затьмаривши попереднього лідера Changan, який займав цю позицію минулого року.

Дані JD Power свідчать про загальне покращення якості китайських автомобілів, вироблених цього року. Індекс PP100, що показує кількість дефектів на сто одиниць, у 2023 році склав 204 одиниці, що на 9 пунктів краще, ніж у попередньому році, пише Avtosota.

Золото – Chery

Chery став найякіснішим автовиробником у 2023 році з показником 200 несправностей на сотню автомобілів, продемонструвавши значне покращення на 15 пунктів порівняно з попереднім роком і піднявшись з другого місця в минулорічному рейтингу. Примітно, що серія перемог Chery поширилася і на індивідуальні перемоги: Arrizo 5 був визнаний найякіснішим компактним автомобілем, а Tiggo 5x – лідером у сегменті компактних кросоверів.

Срібло – Geely

Geely також зробила значний стрибок, покращивши свою якість на 15 пунктів за рік. Це покращення підняло Geely з четвертого на друге місце в рейтингу з індексом PP100 201. Кросовер Boyue/Boyue X у класі середньорозмірних економ-позашляховиків завоював перше місце в цьому рейтингу.

Бронза – GAC

GAC Trumpchi забезпечив собі третю позицію з показником PP100 202, що відображає помітне поліпшення на 13 пунктів. Раніше GAC Trumpchi ділив другу і третю позиції з нинішнім лідером Chery, а тепер продемонстрував вражаючу якість своєї моделі Empow, забезпечивши собі третє місце в класі середньорозмірних автомобілів.

У той час як минулорічний лідер, Changan, продемонстрував більш скромне покращення на 5 пунктів, він забезпечив собі четверту позицію з показником PP100 у 204 бали. В середньому, вітчизняні бренди продемонстрували індекс якості 212 PP100, що на 13 пунктів вище, ніж у попередньому році. Інші бренди, такі як Jetour (206), Roewe (211) та Lynk & Co (212), також продемонстрували якість вище середнього.

Однак деякі відомі китайські бренди, такі як Tank, FAW Besturn, Dongfeng Fengshen і Haval, відзначилися тим, що їхня початкова якість була нижчою за середню, що вказує на сфери для потенційного покращення в майбутньому.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Дякуємо!

Тепер редактори знають.