Названі «малолітражки», які точно не варто купувати в уживаному стані

0
476

Багато популярних малолітражних автомобілів можна придбати на вторинному ринку за прийнятними цінами. Деякі з них обіцяють задоволення від водіння, якісні інтер’єри та багато місця в багажниках, але якщо зробити вибір на користь ненадійної моделі можна опинитися в ситуаціях, коли доведеться дуже часто тягнутися до гаманця.

Британське аналітичне видання “WhatCar” провело дослідження, в рамках якого розкрило список з найменш міцних “малолітражок” на вторинному ринку своєї країни, від яких варто триматися подалі.

Список, що вийшов, цілком можна екстраполювати і на російські реалії, оскільки багато з машин, що ввійшли до нього, продаються і на нашій «вторинці».

Найгіршим варіантом для придбання у вживаному стані виявилася малолітражка Citroen C3 (2010-2016). Рейтинг надійності цієї моделі становив лише 53%, а головними проблемами були названі несправності кондиціонера та гальм.

Дещо краще справи йдуть у власників Ford Fiesta (2002-2008), надійність яких була оцінена в 65,5%. Основна скарга у бік таких машин стосується якості підвісок, кузова, а також вихлопної системи.

Замкнув трійку найгірших малолітражних автомобілів, від яких варто триматися подалі через високу кількість технічних несправностей, хетчбек Nissan Micra (2010-2016). Рейтинг надійності цієї моделі дорівнював 66,4%, а найнеприємнішими проблемами були названі поломки підвіски і вихід з ладу електрики.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!