Citroën C4 X: відкрийте для себе унікальні особливості дивовижної новинки Citroën

0
204

Чи знали ви, що слово “ілюзіоніст” походить від французів? Цей факт згадується при знайомстві з новим седаном Citroёn C4 X, витвором найбільших ілюзіоністів автомобільного світу. Коли ви побачите плоди їхньої праці, ви також згадаєте дуже відомий вислів. Ми вас зацікавили?

Справа в тому, що в суспільстві вже давно існує запит на щось особливе. Та й ви самі, мабуть, дивлячись на останню новинку авто, не можете не думати: “Я б хотів щось подібне, але тільки якби вона була трохи вищою”. Або: “Хотілося б трохи більшого дорожнього просвіту!”. . Або: “Хотілося б, щоб у цієї ж машини був більший багажник”. Звичайно, справжні ілюзіоністи знають, як привернути увагу аудиторії, а дизайнери та інженери Citroën – справжні ілюзіоністи! Але секрет їхніх трюків досить простий. У Citroën C4 X їм вдалося поєднати всі найкорисніші риси різних типів автомобілів: фастбека, седана і кросовера.

Наближаючись до Citroën C4 X, перше, що кидається в очі – це його форма. Ви можете чітко бачити, що дах цього седана плавно нахиляється до задньої частини, не створюючи звичних горбів. Це характерно для кузова фастбек, однієї з найбільш емоційних форм в автомобільному світі! Фактично, кузов Citroën C4 X є об’ємним, а це означає, що ви маєте справу зі справжнім седаном, який полюбився багатьом водіям. Тому, якщо вам підходить такий формат автомобіля, обирайте бажаний Citroёn C4 X з онлайн-складу бренду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!