Компанія BMW представила надпотужний гібридний кросовер BMW XM Label Red у Досі

Час читання: 2 хв.
0

На Женевському міжнародному автосалоні (GIMS) 2023 у Досі (Катар) свої новинки представила компанія BMW. Однією з них на стенді баварського бренду став кросовер BMW XM у надпотужній версії Label Red.

BMW представив у Катарі чудову версію XM багато в чому. BMW XM Label Red – це надпотужний варіант першого електрифікованого M-позашляховика в історії бренду. 4,4-літровий двигун XM Label Red V8 з двома турбінами видає 585 замість базових 489 л. Електромотор, вбудований в 8-ступінчасту коробку передач M Steptronic, видає ще 197 л.с., що дає йому таку колосальну сумарну потужність 748 л.с і не менше 1000 Нм моменту, що крутить, на 95 л.с. і на 200 Нм більше, ніж у звичайної моделі. Це робить XM Label Red найпотужнішою моделлю М за всю історію.


З цими 748 л.с. позашляховик розганяється до 100 км/год за 3,8 секунди. Його максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км/год, але може бути збільшена до 290 км/год за допомогою опціонального пакету M Driver’s Pack. Акумуляторна батарея ємністю 25,7 кВт-год. ​​забезпечує запас ходу до 83 км. До швидкості 140 км/год можна їздити електрикою. У режимі руху 4WD Sport упор повного приводу M xDrive посідає задню вісь.

Реклама

Зовні Label Red можна дізнатися з деталей кольору Toronto Red, хоча ці червоні акценти також доступні у чорному кольорі. BMW XM – це позашляховик ексцентричного дизайну, який, за словами його творців, в основному розроблявся як модель М. За розмірами XM має довжину 5110 мм, ширину 2004 мм, висоту 1755 мм і колісну базу 3104 мм.


Забавний факт: за словами BMW, Label Red відповідає «бажанням клієнтів, які люблять екстравертний спосіб життя і хочуть максимальної продуктивності від автомобіля, що виходить за межі».

Женевський міжнародний автосалон у Катарі, який триватиме понад 10 днів, обіцяє багато нового цікавого контенту, яким обов’язково продовжать ділитися наші журналісти.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!