Volkswagen готує електричного наступника Transporter із запасом ходу 380 кілометрів

0
298

Мікроавтобус Volkswagen Transporter наступного покоління стане електромобілем. Модель буде заснована на новій архітектурі, розробленій разом із Ford. Про це розповіли на сайті Autocar.

Volkswagen Transporter нового покоління розділить платформу з Ford Transit Custom. Обидві моделі будуть збирати на заводі Ford Otosan у Туреччині.

Мікроавтобус, як і раніше, буде запропонований у версіях Shuttle, Kombi та Cargo. Також модель може отримати спортивну модифікацію Sportline.

Volkswagen Transporter наступного покоління вперше не стане основою для кемпера California. Будинок на колесах буде створено на базі Multivan.

У Volkswagen підкреслили, що нові Transporter і Multivan сильно відрізнятимуться один від одного. Друга модель стане набагато розкішнішою.

Електромобіль Volkswagen Transporter зможе проїхати до 380 км. на одному заряді. Його оснастять електромотором потужністю від 134 до 215 л.

Незважаючи на електрифікацію, новий мікроавтобус може бути запропонований і з ДВЗ. На вибір буде доступно кілька силових установок.

Новий Volkswagen Transporter матиме майже однакові габарити з Ford Transit Custom. Електромобіль отримає корисне навантаження до 1100 кг.

Початкова вартість мікроавтобуса становитиме близько 42 600 доларів. Дебют новинки заплановано на 2024 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!