На аукціоні продадуть колекцію з півсотні білих Porsche

0
344

На початку грудня на торги виставлять 56 рідкісних Porsche у виконанні White Collection. Незвичайний розпродаж організує аукціонний будинок RM Sotheby’s.

Основну частину «білої» колекції складають Porsche 911 різних поколінь. У колекції представлені спорткари, зроблені з 1965 по 2021 рок. На аукціон виставлять і старіші моделі. Наприклад, покупцям буде доступно декілька Porsche 356 зразка 1950-х років. Крім того, на торгах запропонують спорткари з індексами 914, 924, 928, 944, а також два трактори німецького бренду.

Найдорожчим лотом колекції стане 918 Spyder у модифікації Weissah. За унікальний спорткар планують отримати до трьох мільйонів доларів. Іншим незвичайним екземпляром експерти називають Carrera RSR 1993 року. Модель з пробігом 70 кілометрів є одним з двох автомобілів у виконанні Strassenversion. Орієнтовна ціна екземпляра – 2,5 мільйона доларів.

Загалом на торги виставлять 556 лотів. Окрім рідкісних моделей Porsche до покупки запропонують безліч автомобільних аксесуарів, велосипеди та шоломи, а також одяг, меблі та прикраси. А ви вже зараз і без всіляких аукціонів маєте можливість придбати брендовану атрибутику Porsche у нашій крамниці – собі або на подарунок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!