У США назвали найнадійніші автомобілі до 10 тисяч доларів

0
379

Найбільший ризик при покупці автомобіля на вторинному ринку полягає в його надійності. Для того, щоб приблизно розуміти, наскільки міцним з часом є той чи інший автомобіль, американське аналітичне видання «JDPower» проводить відповідні дослідження, виставляючи кожному з представлених на «вторинці» країни власні бали.

Найбільш надійними автомобілями вважаються машини з оцінкою від 91 до 100 балів, міцними – від 81 до 90 балів, середніми – від 70 до 80 балів, а найпроблемнішими – від 0 до 69 балів.

Взявши за основу цю інформацію і рейтинг JDPower американські експерти з видання US News and World Report назвали найвбивніші автомобілі з ціною до 10 тисяч доларів.

1 місце – Kia Rio (2015)

Прогнозована надійність – 87 балів із 100

Ціна – 8 тисяч 900 доларів

Автомобіль, який крім свого зручного та якісного салону у топових комплектаціях демонструє ще й один із найвищих рівнів надійності у своєму класі.

У США «Ріо» продають із 4-циліндровим бензиновим двигуном потужністю 138 кінських сил, який там хвалять за чудову динаміку.

2 місце – Honda Fit (2013)

Прогнозована надійність – 85 балів із 100

Ціна – 9 тисяч 900 доларів

Один з найпопулярніших японських автомобілів в малолітражному сегменті, крім відмінної керованості, здатний похвалитися ще й вражаючим прогнозованим показником надійності.

До основних плюсів «Фітів» крім відсутності технічних проблем американці включили здатність їх салонів до трансформації, але пожурили машину за її «тьмяний» 117-сильний 4-циліндровий мотор.

3 місце – Hyundai Sonata (2013)

Прогнозована надійність – 84 бали зі 100

Ціна – 7 тисяч 300 доларів

На додаток до виняткової надійності цей седан D-класу Hyundai володіє одним з найнижчих показників витрати палива, а також потужним 274-сильним турбомотором з великим запасом моменту, що крутить, і багатим оснащенням вже в базовій комплектації.

4 місце – Kia Forte/Cerato (2013)

Прогнозована надійність – 84 бали зі 100

Ціна – 8 тисяч 150 доларі.

У випадку з цим автомобілем Kia просторий салон та значний арсенал функцій, доступних вже з базової комплектації, доповнюється ще й високим рівнем надійності, а також економічності.

5 місце – Chevrolet Cruze (2014)

Прогнозована надійність – 84 бали зі 100

Ціна – 9 тисяч 600 доларів

Замикає цей список один із бестселерів компанії Chevrolet, причому як у США.

Як стверджують американці, крім надійності ця 3-дверка здатна здивувати відмінним рівнем шумоізоляції, а також економічністю завдяки широкому вибору варіантів, що включають бензинову, дизельну і навіть біопаливну версії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.