Skoda Kodiaq 2024 розсекретили на офіційному відео напередодні презентації 4 жовтня

0
564

Легендарний кросовер Skoda Kodiaq готується до грандіозної прем’єри у новому поколінні. Чеський автовиробник опублікував тизер-ролик, який демонструє деякі деталі оновленої моделі перед офіційним дебютом 4 жовтня.

У ролику можна побачити свіжий екстер’єр з новою емблемою на кришці багажника відповідно до оновленого фірмового шрифту Skoda . Також показаний салон з новим кермовим колесом, оригінальними перемикачами та іншими деталями концепції Modern Solid. Очікується, що новий Kodiaq отримає кілька ефективних силових агрегатів, включаючи гібридний із запасом ходу на електротязі понад 100 км. Це дозволить моделі відповідати найвищим екологічним стандартам.

https://www.youtube.com/watch?v=5ik-sIyVFnM&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fcenyavto.com%2Fskoda-kodiaq-novogo-pokoleniya-pokazali-na-oficzialnom-video%2F&source_ve_path=OTY3MTQ&feature=emb_imp_woyt

Таким чином, Skoda готується вивести легендарний Kodiaq на новий рівень, зберігши відомий дизайн та додавши сучасні рішення. Автолюбителі з нетерпінням чекають 4 жовтня, щоб побачити, як трансформується культовий кросовер, який вже понад 5 років лідирує у своєму сегменті. Це буде по-справжньому грандіозне шоу Skoda. (фото/ відео: Skoda)

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!