Toyota з’явиться дешева альтернатива Land Cruiser: новий позашляховик Land Hopper вже показали на фото

0
100

Автомобільний гігант Toyota ось-ось представить публіці новий компактний позашляховик під назвою Land Hopper. Цей автомобіль обіцяє увійти до числа прямих конкурентів таких моделей, як Ford Bronco .

За непідтвердженими даними інсайдерів, прем’єр Land Hopper відбудеться вже в жовтні на виставці Japan Mobility Show. Згідно з попередньою інформацією, дизайн перегукуватиметься з концепт-каром Compact Cruiser EV, проте на відміну від прототипу автомобіль отримає не тільки електричну, але і традиційні бензинові силові установки. Передбачається, що покупцям будуть доступні версії Land Hopper з моторами Corolla Cross і RAV4 , а також гібридний варіант. Ціновий поріг орієнтовно становитиме менше 27 000 доларів. Продаж стартує в США, Європі та Австралії, а потім автомобіль з’явиться і на російському ринку завдяки альтернативним каналам поставок.

Цей компактний та доступний позашляховик стане черговим проривом інженерної думки Toyota після недавнього виходу розкішного Century – прямого конкурента Rolls-Royce Cullinan. Century побудований на передовій платформі TNGA-K, яку ділять інші позашляховики бренду. Під капотом Century знаходиться гібридна силова установка. (Фото: www.carscoops.com )

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!