BMW готує оновлення для компактного кросовера

0
73

X2 не входить до найпопулярніших моделей BMW на ринку, але старша версія X1 отримає друге покоління. Ми бачили кілька прототипів, що тестуються у різних місцях по всій Європі, і здається, що офіційний та повний дебют кросовера не за горами. Автовиробник випустив перший тизер нового X2, який, хоч і короткий і тінистий, розкриває цікаві деталі дизайну.

Тизер опубліковано Домагою Дюкецем – головою відділу дизайну BMW. Він показує X2 збоку, і ми можемо бачити його купеподібний профіль ззаду з похилою лінією даху та ще більш незграбними задніми дверима. М’який статичний спойлер завершує образ.

Потім автомобіль повертається, відкриваючи передню частину. Тут ми бачимо радіаторні решітки з підсвічуванням, які мають іншу форму в порівнянні з нинішнім X1. Певною мірою вона більше схожа на радіаторну решітку оновленого X6, хоча, схоже, пропорції трохи відрізняються.

Під своєю оновленою оболонкою X2 наступного покоління приховує платформу BMW FAAR, яка також використовується поточним X1 та іншими моделями. Моторна гама також буде скорочено. У базі під капотом розмістяться бензинові та дизельні двигуни залежно від регіону, і для багатьох з них буде доступна якась електрифікація.

І останнє, але не менш важливе: BMW також готує повністю електричний iX2, який збиратиметься в Німеччині, починаючи з кінця цього року разом з iX1.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!