У Мережі показали найдешевшу версію нового Toyota Land Cruiser

0
448

Сімейство позашляховиків Toyota Land Cruiser на сьогоднішній день включає представлений нещодавно автомобіль J250 (він же Prado), більший J300 і безсмертну серію J70, але нещодавно японська марка оголосила про плани щодо його подальшого розширення.

Натхненний цією новиною незалежний дизайнер з Малайзії з ніком Theottle вирішив пофантазувати на тему того, якою могла б виявитися нова модель у лінійці Land Cruiser, проілюструвавши один з варіантів розвитку подій.

За задумом автомобільного художника, новинка в сімействі «Ленд Крузерів» могла б виявитися представником найдоступнішого сегменту SUV (так званих B-SUV).


На зображеннях, викладених у Мережу, «молодший» Land Cruiser отримав пропорції автомобілів цього класу, але візуально обзавівся стилем, який раніше продемонстрував новий LC 250 (Prado).

Результат, м’яко скажімо, виявився не вражаючим. Більш довге переднє звисання, менший кліренс і спортивні легкосплавні колеса, взуті в низькопрофільні покришки, не найкраще відповідають квадратному і брутальному стилю Land Cruiser.

Втім, задня частина машини виглядає непогано, поєднуючись із ретро-світлодіодними ліхтарями та квадратними арками.


Теоретично такий автомобіль міг би нав’язати конкуренцію моделям Jeep Avenger і Ford Bronco Sport, але випускати його Toyota точно не стане. Основна причина – потенційна критика з боку відданих шанувальників Land Cruiser, для яких ця назва тісно пов’язана з винятковими позашляховими можливостями, але ніяк не найдешевшими на ринку кросоверами.

Не виключено, що розширення сімейства LС піде іншим шляхом і в Toyota підготують новий варіант цієї моделі, який збереже позашляхові якості, але при цьому стане більшою мірою електрифікований, ніж нинішні «Ленд Крузери».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!