Tesla Cybertruck стане найшвидшим електричним пікапам у світі

0
190

Tesla вже готується до випуску більш потужної версії свого пікапа Cybertruck, що поки не вийшов, повідомляє InsideEVs, посилаючись на генерального директора Tesla, Ілона Маска. Він поділився інформацією про те, що випробував на собі нову версію електропікапа Cybertruck, що має вищу потужність і крутний момент. Маск назвав цю версію Performance і стверджує, що вона підніметься на новий рівень. За останніми даними, звичайний Cybertruck має з’явитися на ринку наприкінці 2023 року, якщо терміни не будуть переглянуті в черговий раз.

Ілон Маск також уточнив, що немає планів випускати Plaid-версію найдоступнішої моделі Tesla, Model 3. Однак він повідомив про проведений тест-драйв версії Cybertruck Performance.

Виробництво Cybertruck вже почалося в обмежених обсягах: перший екземпляр зійшов з конвеєра «Гігафабрики» в Техасі в липні поточного року, майже через чотири роки після його офіційної прем’єри. Однак масове виробництво розпочнеться пізніше.

Характеристики нової версії Cybertruck поки залишаються секретом, але очікується, що базова модель буде оснащена одним електромотором та заднім приводом, а дорогий варіант отримає повністю керовану підвіску. Електропікап зможе розганятись до 100 кілометрів на годину менш ніж за три секунди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!