Новий Hyundai Santa Fe став значно розкішнішим

0
1441

На сторінках спеціалізованих порталів з’явилася інформація, що корейський кросовер Hyundai Santa Fe отримав топову версію під назвою Inspiration. Новинка отримала більш розкішну обробку салону, поліпшену систему шумоізоляції і деякі зовнішні відмінності від базової версії.

У зовнішньому оформленні Hyundai Santa Fe Inspiration з’явились пластикові накладки боковин, виконані з незабарвленого пластика і отримали розмальовку в колір кузова. Сріблястий фартух перед переднім бампером тепер охоплює всю ширину передньої половини авто. Також варто виділити хромовані ґрати радіатора, сріблясті накладки на корпусах бічних дзеркал та унікальні 19-дюймові колісні диски. Під заднім бампером кросовера розмістилися дві вихлопні труби і невелика захисна панель.

У салоні нової версії Hyundai Santa Fe є крісла і обшивкою з темно-бордовою шкіри з акцентами із замші. Щоб поліпшити звукоізоляцію, інженери встановили подвійне переднє скло, а на кермі встановили підрульові пелюстки, призначені для перемикання передач.

Під капотом Hyundai Santa Fe Inspiration встановлено 2,0 і 2,2-літрові бензинові,а також  дизельні мотори. За топову модифікацію доведеться викласти від 35 800 000 вон або 33 тисячі доларів за нинішнім курсом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!