Названо 5 електромобілів з пробігом які купувати не можна

0
121

Транспортні засоби з електричними двигунами тепер доступні не тільки офіційні дилери. Зокрема, вже є моделі даного класу на вторинному ринку. Щоправда, не всі вони варті уваги. Експерти видання «SlashGear» виділили п’ять електромобілів з пробігом, від покупки яких краще відмовитись.

Дивно, але першою у списку йде Tesla Model X, зібрана у 2016 році. Цікаво, що з думкою експертів згодний і Ілон Маск. У автомобіля є проблеми як з дверима, так і з ременями та подушками безпеки. Через це навіть було оголошено відгук. Є проблеми і з підвіскою. Другий рядок зайнятий Smart Fortwo 2019 року складання. Основними недоліками моделі вважаються компактний салон та батарея, запасу якої вистачає лише на 100 км.

Бронза віддана Volkswagen e-Golf 2015-2016 років. У цьому випадку основні проблеми полягають у системі керування батареєю, виправити які не так просто. До рейтингу увійшла ще одна модель від Tesla. Йдеться про Model S 2013 року складання, у якого слабке місце – насос подушок безпеки. Останнім у списку йде Fiat 500 e 2019 виробництва. Його мінуси також у безпеці та автономності, яка не перевищує 315 км (фото: Tesla; Volkswagen; Fiat).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.