Названо 3 простих способи виявити скручений пробіг при покупці авто

0
588

Пробіг автомобіля є найважливішим параметром при купівлі-продажу автомобіля, який безпосередньо впливає на вартість транспортного засобу, а й вказує на потенційні проблеми з машиною. Інтенсивна експлуатація підвищує знос вузлів та агрегатів авто, що у свою чергу може відлякати потенційного покупця. У результаті деякі продавці вдаються до обману, скручуючи одометр.

Експерти carz.net.ua назвали 3 простих способи, як не стати жертвою таких шахраїв та вчасно виявити скручений пробіг.

Самыми простым решением является обращение на СТО, где опытные специалисты изучат транспортное средство и дадут однозначный ответ, насколько показания одометра являются актуальными.

Другий спосіб підійде тим, хто купує авто із бортовим комп’ютером. Якщо в ньому містяться дані про помилки та несправності, які зафіксовані з пробігом, що перевищує показники одометра, то вас, очевидно, намагаються обдурити.

Третьою ознакою скручування пробігу є зовнішня зношеність авто. Потерті крісла, кермо, важіль перемикання передач, оздоблення салону та інші деталі можуть вказувати на тривалу експлуатацію машини. Експерти зокрема рекомендують звертати увагу на стан дверних петель, які зношуються з часом і призводять до провисання дверей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!