Автоексперти перерахували 7 основних ознак, що машину необхідно терміново продавати

0
980

Рано чи пізно автовласникові доводиться розлучатися зі своїм «залізним конем». Якщо цього не зробити вчасно, машина приноситиме не радість, а одні проблеми та розчарування.

Експерти перерахували такі ознаки, які натякають на те, що з цим автомобілем час прощатися:

  1. З’явилася іржа  — тут йдеться не про корозію, яка виникла на місці сколу, а про численні вогнища на порогах, арках, край багажника і так далі.
  2. Занадто часті ремонти  – як тільки ви відчули, що ремонт машини став частиною вашого життя, краще її продати і придбати щось нове.
  3. Витрата масла і палива різко зросла  – це дуже погані сигнали, які говорять про те, що автомобіль потребує дорогого ремонту.
  4. Автомобіль став маленьким для всієї родини  – іноді поміняти машину потрібно не через її технічний стан, а через зміни у вашому особистому житті. Наприклад, це можливо поповнення в сім’ї або перехід на іншу роботу.
  5. Не отримуєте задоволення від автомобіля  – поїздка на машині повинна приносити задоволення. І якщо ви зрозуміли, що нинішня машина вас не тішить, а навіть дратує, то це чудова нагода придбати щось нове.
  6. Незабаром закінчується гарантія  – якщо ви купували новий автомобіль, а зараз уже гарантія на нього закінчується, то, можливо, це привід задуматися про продаж.
  7. Утримувати автомобіль стало дорожче, ніж їздити на таксі чи каршерингу  – важливо розрахувати економічну доцільність володіння власною машиною. Наприклад, якщо ви працюєте на «віддаленні» і практично завжди пересуваєтеся на метро, ​​то, можливо, машина вам і не потрібна зовсім.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.