Статті

Найнеобхідніше для автолюбителя – речі, які потрібно мати при собі

Share

Ви повинні дбати про свій автомобіль не лише з естетичних міркувань, а й із практичних. Систематичний догляд може знизити ризик пошкоджень, наприклад корозії. Крім того, інвестиції в різні аксесуари можуть окупитися за найменш очікуваних обставин і не раз врятувати вас від неприємностей. Подивіться, які предмети повинні бути у гаражі, щоб ваш автомобіль тривалий час залишався в ідеальному стані.

Дрібний ремонт – ці речі можуть стати в нагоді

Водіння автомобіля – це все, що пов’язане з технічним обслуговуванням. Чим більше кілометрів ви проїжджаєте на ньому, тим більше уваги він вимагає, тому з часом ви можете не обійтися без таких предметів, як колісні ключі, свічки запалювання або масляний фільтр. Серед предметів, які мають бути в кожному гаражі, є й такі інструменти, як автоматичні знімники, які бувають різних видів і можуть використовуватись для заміни пошкодженої оббивки або заміни пошкоджених пружин чи підшипників. Добре обладнана майстерня також повинна включати такі предмети, як шинний важіль для зняття шин або важіль для шарнірів.

У вас також мають бути інструменти для автомобіля, наприклад, домкрат, який ви можете вибрати з гідравлічного, стовпового або трапецієподібного варіантів. Ви також можете озброїтися телескопічним домкратом, який не займає багато місця, але надасть неоціненну допомогу, коли ви захочете заглянути під шасі. При проведенні ремонтних робіт та заміні обладнання вам також знадобляться підставки, що гарантують вашу безпеку під час роботи. Думаєте, щоб підправити лакофарбове покриття? Вам знадобиться наждачний папір або шліфувальна машинка для видалення іржі, а також фарбопульти та набір балонів для розпилення фарби, щоб рівномірно покрити кожну ділянку.

Аксесуари, які можуть стати в нагоді в автомобілі

У дорозі краще не затримуватися через таку дрібницю, як раптова відсутність світла, тому обов’язково покладіть у бардачок набір запобіжників та кілька лампочок. Також нагоді вирва, щоб легше було наливати рідину, не проливаючи її всюди. Ви бажаєте перевозити громіздкі предмети? Це не проблема, якщо в багажнику є гумові ремені та сітки для кріплення багажу. А на випадок, якщо в колесах закінчиться повітря, непогано мати компресор поблизу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Поради

Останні записи

Ford Mustang може стати седаном

Культовий американський понікар Ford Mustang може стати седаном. Відсвяткував у 2024 році свій черговий ювілей…

19.05.2024

Chevrolet Corvette із пробігом всього 53 км забули у сараї на 42 роки

Рідкісні знахідки так званих «капсул часу» привертають чимало уваги з боку користувачів інтернету, особливо коли…

19.05.2024

Новий позашляховик вийде на український ринок (фото)

В Україні з'явиться новий автомобільний бренд Ineos. Британська компанія спеціалізується на виробництві рамних позашляховиків. Продажі…

19.05.2024

До 7000 гривень штрафу: де заборонено залишати відкритими вікна авто

Багато українських водіїв вважають, що вони повинні нести відповідальність тільки за свої дії на дорозі.…

19.05.2024

Як урятувати автомобіль від ремонту після заправки неякісним пальним

Якщо виявлено, що транспортний засіб був заправлений неякісним паливом, дуже важливо діяти негайно, адже це…

19.05.2024

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024