Що робити, якщо ви випадково залили бензин замість ДП

0
99

У цьому випадку не варто звинувачувати себе, адже це може статися з кожним водієм. Можуть помилитись навіть заправники на АЗС.

Ситуація, коли бензин замість дизпалива залитий в автомобіль з бензиновим двигуном, навіть небезпечніша, ніж якщо ви залити солярку в машину з бензиновим двигуном. Причина цього полягає в тому, що у бензину характеристика, що змащує, практично відсутня, і на ньому швидко виходять з ладу такі деталі як паливний насос високого тиску або форсунки. Ще раніше можливе виникнення значних проблем. На автомобілі було виявлено пошкодження циліндропоршневої групи.

Якщо суміш бензину з дизельним паливом займається, це відбувається в момент упорскування. Не буде так званої затримки самозаймання. Це може призвести до дуже великих наслідків не менш жорсткої роботи силового агрегату. Не помітити її неможливо.

Експерти радять таке. Щоб не допустити цього, потрібно негайно зупинити двигун автомобіля і вжити заходів щодо зупинки. Заходи до повного очищення палива від залишків бензину. Необхідно промити паливний бак автомобіля, магістралей та фільтр.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.