Статті

Досвідчені водії розповіли, як заощадити бензин у автомобілі під час поїздки

Share

Нині ціни на паливо досить великі, тому багатьох водіїв цікавить питання нашої статті. Цю статтю ми написали на основі публікації в одній із груп соціальної мережі. У соціальній мережі ми запитали, як досвідчені водії намагаються заощадити паливо під час поїздки?

Більшість досвідчених водіїв пояснили, що заощадити пальне на будь-якому автомобілі варто відмовитися від агресивної їзди, тобто. розгін має бути плавним, без різких натискань на педаль акселератора. Гальмування також задля економії палива має бути плавним, у своїй рекомендується гальмування двигуном.

Багато водіїв, керуючи автомобілем з механічною коробкою передач з метою економії палива на спусках знімають передачу і автомобіль їде, що називається накатом, багато хто вважає, що так паливо економиться, але цього робити не варто, так як у перших коли включена передача керованість автомобіля краще, а по-друге, паливо практичним не витрачається взагалі при спусках з включеною передачею.

З метою економії палива більшість водіїв довго не прогрівають двигун свого автомобіля, це теж помилка, по-перше буде більше зношування, що надалі позначиться на ремонті, тим самим водій не заощадить. По-друге, якщо двигун не прогрітий і автомобіль рухається, паливо витрачається набагато більше, ніж прогріти і потім почати рух.

Дуже важливо з метою економії палива підтримувати потрібний тиск у шинах свого автомобіля, якщо шини підспушені, то бензину автомобіль витрачатиме більше. Тому тиск у шинах необхідно перевіряти постійно та підтримувати його.

Багато водіїв розповіли, що з метою економії палива вони прибрали все зайве зі свого автомобіля, оскільки зайвий вантаж, навіть невелика, це додаткова витрата палива.

Також досвідчені водії розповіли, що вони вимикають кондиціонер у своєму автомобілі з метою економії палива, оскільки ця установка значно підвищує витрату палива в автомобілі.

Крім цього, деякі водії розповіли, щоб палива витрачалося менше, необхідно керувати справним автомобілем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024