Досвідчені водії розповіли, як заощадити бензин у автомобілі під час поїздки

0
664

Нині ціни на паливо досить великі, тому багатьох водіїв цікавить питання нашої статті. Цю статтю ми написали на основі публікації в одній із груп соціальної мережі. У соціальній мережі ми запитали, як досвідчені водії намагаються заощадити паливо під час поїздки?

Більшість досвідчених водіїв пояснили, що заощадити пальне на будь-якому автомобілі варто відмовитися від агресивної їзди, тобто. розгін має бути плавним, без різких натискань на педаль акселератора. Гальмування також задля економії палива має бути плавним, у своїй рекомендується гальмування двигуном.

Багато водіїв, керуючи автомобілем з механічною коробкою передач з метою економії палива на спусках знімають передачу і автомобіль їде, що називається накатом, багато хто вважає, що так паливо економиться, але цього робити не варто, так як у перших коли включена передача керованість автомобіля краще, а по-друге, паливо практичним не витрачається взагалі при спусках з включеною передачею.

З метою економії палива більшість водіїв довго не прогрівають двигун свого автомобіля, це теж помилка, по-перше буде більше зношування, що надалі позначиться на ремонті, тим самим водій не заощадить. По-друге, якщо двигун не прогрітий і автомобіль рухається, паливо витрачається набагато більше, ніж прогріти і потім почати рух.

Дуже важливо з метою економії палива підтримувати потрібний тиск у шинах свого автомобіля, якщо шини підспушені, то бензину автомобіль витрачатиме більше. Тому тиск у шинах необхідно перевіряти постійно та підтримувати його.

Багато водіїв розповіли, що з метою економії палива вони прибрали все зайве зі свого автомобіля, оскільки зайвий вантаж, навіть невелика, це додаткова витрата палива.

Також досвідчені водії розповіли, що вони вимикають кондиціонер у своєму автомобілі з метою економії палива, оскільки ця установка значно підвищує витрату палива в автомобілі.

Крім цього, деякі водії розповіли, щоб палива витрачалося менше, необхідно керувати справним автомобілем.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!