Брак китайських автомобілів, з яким стикаються всі власники

0
615

До автомобілів з Китаю можна ставитися по-різному, але не варто відкидати той факт, що нам усім тепер жити з ними і все більше людей пересаджуватимуться на них. Альтернатив на нашому ринку більше немає, майже всі виробники пішли з нашого ринку, а у дилерів їх марок залишилося не так багато автомобілів. Тому ціни надхмарні, а так само не варто забувати про їх обслуговування.

Обслужити європейський автомобіль сьогодні дуже дорого, якщо встановлювати оригінальні запчастини, якщо звичайно ще вдасться знайти їх в наявності. Тому деякі люди і продають свої автомобілі, щоб пересісти на китайський автомобіль, адже запчастини на них дилери мають, а продажу припиняти вони не збираються.

Багато дилерів почали возити автомобілі паралельним імпортом і часто привозять автомобілі, які у нас на ринку ніколи не продавалися. Тут виникає те саме питання, а чим їх обслуговувати сьогодні, якщо нічого немає, а привезти з Європи чи Америки запчастини буде дуже дорого, довго і непросто.

Ніхто не заявляє, що китайські автомобілі безпроблемні та ідеальні, таких автомобілів просто не існує сьогодні і китайці не є винятком. Декілька років тому в нашій країні згорів жоден Haval F7. Паливні трубки тріскалися на морозі і бензин потрапляв на випускний колектор і це призводило до займання автомобіля.

Також багато питань з ергономіки, коли деякі функції автомобіля реалізовані в зовсім незручних місцях або чомусь багато китайських автомобілів мають підігрів сидінь і вентиляцію, але тільки самого сидіння, а не спинки. Неідеальна синхронізація роботи коробки та двигуна, на деяких моделях вони живуть окремо один від одного.

Але є ще один момент, який дуже бісить – це велика кількість хрому на кузові автомобіля. Китайці дуже люблять додати більше хрому, адже це асоціюється з достатком, тому його не шкодують. Але не шкодують його і наші вітчизняні реагенти на дорогах, після яких він дуже швидко каламутніє та облазить.

І тут кілька способів, як зберегти зовнішній вигляд автомобіля, щоб після зими хром зовсім не втратив свого вигляду. По-перше, частіше мити автомобіль, що не у всіх виходить через графік роботи і життя в загальному і цілому, по-друге, можна нанести на хромовані деталі захисну плівку, але не факт що вона все ж таки допоможе, по-третє, Найрадикальніший і найпопулярніший варіант – зробити повний антихром.

Багато власників після покупки автомобіля з надлишком хромованих деталей поспішають зробити повний або частковий антихром, такі послуги навіть з’явилися і у дилерів, коли весь хром знімається і потім деталі просто забарвлюються в будь-який колір.

Але варто сказати, що такі проблеми трапляються не лише на китайських автомобілях, а й навіть на преміальних «Мерседесах». В іншому ж, китайські автомобілі не кращі і не гірші за інші, наприклад, тих же корейців, які так популярні у нас у країні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!