Стало відомо, як захистити авто від дорожніх реагентів

0
131

Взимку дороги до починають посипати реагентами, які перешкоджають утворенню ожеледиці. Хімічний склад, який використовується дорожніми службами, може негативно вплинути на стан кузова автомобіля та стати причиною утворення корозії. У цьому є кілька методів боротьби з цією проблемою.

Автоексперт перерахував виданню чотири ефективні способи захистити машину від дії дорожніх реагентів. Насамперед, потрібно захистити днище автомобіля за допомогою установки локерів, а також виконати професійну антикорозійну обробку. Експертповідомив, що є перевірені методи із застосуванням хімічних складів, а також пластикових деталей захисту.

Другим способом захисту від реагентів є обробка кузовних деталей машини воском, який потрібно регулярно наносити на кузов ТС. Віск має грязевідштовхуючі властивості і перешкоджає утворенню подряпин, а також дефектів. При цьому миття автомобіля можна буде робити рідше.

Третя порада експерта – це дотримання правил зберігання транспортного засобу. Щоб мінімізувати ризик виникнення корозії на кузові, машину бажано ставити в закритому гаражі, що добре провітрюється.

І, нарешті, четвертий спосіб — це частіше мити автомобіль з використанням спеціальної хімії. Професійна хімія, яка застосовується на автомийках, розчиняє всі забруднення та реагенти, що дає змогу уникнути ранньої появи іржі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!