Перераховані перевірені способи економії на обслуговуванні автомобіля

0
80

З урахуванням зростання цінників на комплектуючі та послуги автосервісів, потреба в економії на обслуговуванні машини нині є особливо високою.

Перший спосіб економії – відмовитись від послуг у офіціалів. Дане рішення буде досить виправданим, якщо гарантія на авто вже добігла кінця, і жодних зобов’язань з боку дилера/виробника вже немає. У сторонніх сервісах цінники зазвичай значно нижчі, однак і вибирати їх слід розумно, враховуючи всі відгуки.

Наступний спосіб – самостійно купувати всі комплектуючі та розхідники. Це не тільки для планових ТО, але ще й для ремонтів. Тільки варто заздалегідь визначати, які деталі можна без наслідків поміняти на аналоги та заздалегідь переконатися як останні.

Якщо ж машина побувала в аварії або просто зламалася, то не зайвим буде зазирнути на авторозбірки і знайти необхідні деталі там.

І четвертий спосіб зменшити витрати на свій автомобіль – навчитися хоч частково обслуговувати її своїми руками. Наприклад, якщо озброїтися інструкціями та інструментом, можна самому поміняти лампочки у фарах або ліхтарях.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!