З яким пробігом уживані автомобіль краще не купувати

0
4165

В Україні, яка понад два місяці бореться з російськими окупантами, дозволили реєструвати купівлю-продаж транспортних засобів. Найчастіше українці купують старі автомобілі. Сьогодні ми розповімо, з яким пробігом уживаний автомобіль краще не купувати.

Експерти не рекомендують купувати автомобілі із пробігом приблизно 200-300 тисяч кілометрів. У багатьох автомобілів до такого пробігу виникають серйозні проблеми, залежно від моделі та автовиробника. Звичайно, бувають приємні винятки, але вони лише підтверджують правило.

Багато що залежить ще не лише від пробігу автомобіля, а й від того, як його експлуатували. Якщо машину погано доглядали і багато їздили, лихачили, то в неї проблеми можуть виникнути навіть раніше, ніж вона досягне рубіж 200 000 км.

При великому пробігу через зношування клапанів і поршнів у двигуна буде багато проблем. Якщо вчасно не перевірити на СТО автоматичну коробку передач, їй незабаром доведеться робити капітальний ремонт.

При належному догляді автомобіль, наприклад, з 3,0-літровим атмосферним двигуном буде досить надійним, навіть при пробігу 200 000 кілометрів. А ось машини з турбодвигуном можуть бути не такими надійними після великого пробігу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!