Чоловік вигадав дуже дивний спосіб захисту свого авто від викрадення

0
1698

Ворота гаража, схоже, власнику BMW X1 не забезпечують потрібний рівень захисту. Тому він вигадав досить химерний спосіб для додаткової безпеки.

Ідея вигадника полягає в тому, щоб паркуватись поперек гаража, ускладнюючи виїзд потенційним крадіям. Щоправда, це також ускладнює його власне життя, адже щодня потрібно виїхати та заїхати назад.

Судячи з відео, яке швидко поширилось у TikTok та Reddit, подібна справа відбувається щодня – автором ролику є сусіда чоловіка, що вигадав такий протиугонний метод. І дивитись на цей процес трохи боляче, адже він займає чимало часу і вимагає терпіння та вправності.

Для такого химерного паркування у власному гаражі, здається, є лише одне логічне пояснення. Цілком можливо, що власник X1 живе в районі, де крадіжки зі зломом є досить поширеними, і не хоче ризикувати своїм авто. Крім того, коли мова йде про викрадачів підлітків, вони часто пасують перед такими труднощами, як механічна коробка передач. Тому ускладнення у вигляді поперечного паркування також може відвадити потенційного викрадача.

@linagarbuzov My neighbor is interesting 🤔 #ohno #weirdneighbor #weird #needhelp ♬ Oh No – Kreepa

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!