Експерти описали лайфхаки, щоб відчинити двері авто в мороз

0
756

У холодну пору року через перепади температури в дверях автомобілів накопичується волога. Водій, просто, не зможе відчинити замерзлі двері. Існує кілька способів, як звільнити двері.

Про це повідомляє сайт Аuto.ria

Є кілька причин заблокованих авто:

Найпоширеніша – замерзла в личинках замків вода (Личинка замку дверей – це “кишка” з малюнком вашого ключа або, кажучи термінами, кодова частина забезпечує секретність і рухає засуви. Замерзає не скільки вона, а стільки волога, що потрапила всередину). Для її “розблокування” багато хто радить нагріти ключ запальничкою або прибрати личинку невеликим обсягом гальмівної рідини за допомогою шприца.

Для того, щоб усунути цю проблему автомобілісти користуються рідиною, що вологовитіснює, а також користуються спеціальним флакончиком з розморожувачем.

Однак деякі зіштовхуються з такою неприємною історією, якщо до металу дверей “захопився” гумовий ущільнювач отвору. У такому разі доведеться проливати двері по периметру отвору “розморожуванням” або акуратно простукувати двері в місцях пролягання ущільнювача і періодично продавлюючи їх для деформації порожнього ущільнювача в надії, що крига перетвориться на крихту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!