Названі найчастіші поломки автомобілів у зимовий період

0
516

Так, найпоширеніша поломка в умовах низьких температур – акумулятор. АКБ, що сів на морозі, — вірна ознака того, що він «втомився» і його необхідно замінити найближчим часом.

Також не виключені проблеми з генератором при холодному пуску двигуна. Саме в такі моменти він може вийти з ладу. Поломка не критична, якщо в машині встановлено новий АКБ, але все ж таки неприємна і вимагатиме придбання нової запчастини та її установки.

Інші несправності можна запобігти звичайному огляду транспортного засобу. Наприклад, слід уважно оглядати очищувачі стекол, адже у разі відлиги на лобове скло може налипати багато бруду, з якого зношені «двірники» погано впораються і лише розмажуть його по склу.

Перед зміною літніх покришок на зимові потрібно уважно оглянути останні на наявність шипів і стан протектора. Пам’ятайте, що краще купити новий комплект шин, ніж стирчати в кучугурі в очікуванні евакуатора.

Нарешті, перевіряйте і належним чином доглядайте дверні ущільнювачі. Зазвичай ущільнювачі страждають після миття автомобіля, коли їх не висушують і на морозі вони замерзають. Це може призвести до того, що двері не відчиняться або пошкодиться сам ущільнювач.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!