ТОП-5 авто, які варто очікувати у 2022 році

0
676

Український портал uamotors з радістю ділиться з вами списком з п’яти найцікавіших автоновинок 2022 року. Дивіться, які моделі нас очікують.

1. Dacia Jogger 2022

Якщо ви хочете 7-місний автомобіль і маєте обмежений бюджет, новий потенційний хіт – Dacia Jogger – стане найдешевшим варіантом на ринку, коли він надійде в продаж пізніше цього року. Ціни, що починаються приблизно від 14 тис. євро, означають, що Jogger збереже співвідношення ціни та якості торгової марки Dacia, а завдяки надійним доповненням, таким як рейлінги на даху та підвищений дорожній просвіт, він може навіть сподобається навіть тим, хто мав намір придбати кросовер.

В Україні чомусь автомобілі Дачія продають як моделі Рено. У тому числі 7-місний бюджетний мінівен Рено (Дачія) Лоджі, на заміну якому Джоггер і прибуде. Продаж Jogger’а в Україні є частиною плану з оновлення асортименту моделей румунської фірми: пізніше з’явиться на клас більший за Дастера позашляховик Bigster, а також сімейство нових Loganта Sandero 3 покоління, обидва з яких будуть розміщені на версії платформи CMF-B, яка також використовується в основі останніх Renault Clio та Captur.

2. Dacia Bigster 2022

До Dacia Duster незабаром приєднається більший брат у формі Bigster. Ця більша модель буде кросовером, який запропонує більше простору – десь ра розміром як Subaru Forester – але орієнтовною ціною від 18-19 тисяч євро. Ймовірно, це буде найбільшим SUV за такою ціною, коли він з’явиться в 2022 році. Він буде використовувати ту саму основу CMF-B, що й нові Logan та Sandero, тобто матиме такі варіанти двигунів, як турбовані бензинові 1,0-літровий і 1,3-літровий потужністю 130 кінських сил. У Bigster також будуть представлені нові символи та стиль бренду Dacia, покликанням яких буде зробити румунського виробника більш привабливим та впізнаваним, але аспект співвідношення ціни та якості повинен залишатися незмінним, навіть коли ця більша модель приєднається до асортименту.

3. Citroen C5X 2022

Новий флагман марки Сітроен побудований на тій же агрегатній базі, що й кросовер C5 Aircross, але це більш доросла пропозиція для забезпеченіших клінтів-оригіналів, з бензиновими та гібридними силовими агрегатами, а також абсолютно новим 12-дюймовим інформаційно-розважальним екраном HD усередині.

C5 X також розроблений для того, щоб запропонувати стандарт розкоші, якого ви могли б не очікувати, зважаючи на відносно доступну ціну. Конкуренти майбутнього великого Citroen включають Peugeot 508 і Volkswagen Passat, хоча C5 X також може спокусити покупців із кросоверів, таких як Peugeot 3008, коли він з’явиться в 2022 році.

4. BMW 7 series 2022

Наступний BMW 7 серії вже майже тут. Очікується, що він з’явиться в 2022 році, і на ринку розкішних лімузинів стане поперек горла останньому Mercedes-Benz S-Class. Імовірно, будуть як гібридні, так і електричні моделі, хоча, за прогнозами, остання буде носити значок i7, забезпечуючи запас ходу близько 480 км і буде мати схожі технології з електромобілем i4. Будуть в арсеналі і бензинові версії, запускати які буде 48-вольтний стартер-генератор, і модифікації з повним приводом.

Ця нова 7-я серія, ймовірно, матиме вражаючий вигляд, високу продуктивність та акцент на розкоші та якості. Версія з подовженою колісною базою забезпечить додатковий простір для ніг, а салон отримає всі новітні технології, включаючи подвійні інформаційно-розважальні дисплеї.

5. Alfa Romeo Tonale 2022

Alfa Romeo Tonale має з’явитися наступного року як частина наступу нової стратегії бренду, яка включатиме ще один невеликий кросовер. Tonale є меншим братом Stelvio, він протидіятиме таким конкурентам, як Audi Q3 та BMW X1, і шпигунські знімки показують, що він, ймовірно, отримає ту саму стилістику, що і концепт.

Зовнішній вигляд завжди був сильною стороною Alfa, але ще одна привабливість Tonale полягає в тому, що він, ймовірно, буде оснащений рядом сучасних двигунів, включаючи гібридну версію. Очікується, що він буде використовувати ту саму платформу, що й Renegade від дочірнього бренду Jeep, але налаштований на більш привабливу їзду, а не на бездоріжжя. Це означає, що під новим банером Stellantis ідеологія концепт-кара Тонале 2019 року не змінилися кардинально.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!