Складено топ-9 розкішних кросоверів (ФОТО)

0
742

Спеціалісти британського видання WhatCar провели аналітичну роботу та підібрали 9 най-найкращих моделей класу SUV, які сьогодні можна придбати на ринку нових автомобілів. Усі без винятку відібрані моделі є представниками преміум або взагалі люкс-сегменту, що закономірно: найкращі пропозиції завжди коштують дорого. Метою даної підбірки було виокремити у окремий список найбільш гідні пропозиції за такими параметрами як широта оснащення, якість в загальному, рівень комфорту у салоні, активна та пасивна безпека, а також налаштування шасі кросоверів, їх здатність дарувати задоволення від водіння. От ми в ua.motors і розібралися у висновках експертів з Туманного альбіону і готові поділитися з вами вердиктами.

Отож, які найкращі кросовери існують на ринку, щоби придбати їх у 2021 році?

9. Mercedes-Benz GLE

  • Сектор: преміум;
  • Клас: великі SUV.

Деякі конкуренти практичніші та з кращою керованістю, але Mercedes GLE має класнючий салон і, на пневмопідвісці, є комфортним крейсером. Виберіть 400d, і ви також отримаєте один з найкращих дизельних двигунів; він поєднує невимушену продуктивність з хорошою економією палива, а також плавний і тихий, навіть при різкому прискоренні.

8. Land Rover Range Rover Sport

  • Сектор: преміум;
  • Клас: великі SUV (позашляховик).

Range Rover Sport дешевший, ніж повнорозмірний Range Rover, але він тісно пов’язаний з ним дорогою шкірою в салоні, тому не відчуває себе навіть віддалено бідним. Це фантастичний автомобіль для подолання великих відстаней, з плавним двигуном і спокійною їздою. Більше того, його салон розкішний і щедро обладнаний, а також є вибір семи місць. Проте антирекорд надійності Land Rover викликає занепокоєння.

7. Tesla Model X

  • Сектор: преміум;
  • Клас: великий SUV-мінівен.

Окрім того, що модель X є єдиним повністю електричним кросовером, який може вмістити сімох, Model X наповнений технологіями, є напрочуд гострим у водінні та здатним порвати спортивні автомобілі на прямій. Додайте далекобійну і передову зарядну інфраструктуру Tesla, і водити цю машину стає надзвичайно привабливо. Єдина скарга полягає в тому, що якість інтер’єру має бути кращою з огляду на високу ціну.

6. Rolls-Royce Cullinan

  • Сектор: люкс;
  • Клас: повнорозмірний SUV.

Так, ви можете придбати нерухомість за ті ж гроші, але чи буде ваш будинок із трьома спальнями мати килимки з ягнячої вовни при цьому? Для кращого з кращих інтер’єрів Cullinan відбиває своїх конкурентів рукою в рукавичці, а також забезпечує неперевершеність у всьому.

5. Volvo XC90

  • Сектор: преміум;
  • Клас: великі SUV.

Остання версія Volvo XC90 приємна в керуванні і набагато витонченіша, ніж його попередник всередині, але він залишається таким же практичним, з 5 або 7 сидіннями (або 4 для версії Екселленс) і величезним багажником. Лише середня захопливість від керування і злегка жорсткувата їзда зупиняють його потрапляння в п’ятірку найкращих.

4. Bentley Bentayga

  • Сектор: люкс;
  • Клас: великі SUV.

BentleyBentayga може бути не таким ефектним, як AstonMartinDBX , або не таким ультимативним, як RollsRoyceCullinan, але він досягає переконливого компромісу між ними, як з точки зору ціни, так і динаміки. Іншими словами, це один з найбільш довершених і розкішних позашляховиків, які сьогодні продаються.

3. BMW X7

  • Сектор: преміум;
  • Клас: повнорозмірні SUV.

Єдине, що більше за гігантську передню решітку радіатора X7 – це сам автомобіль, тому, якщо у вас великий бюджет і велика сім’я, він обов’язково повинен бути у вашому списку. Як бонус, салон настільки яскравий, як і міцний, а шумоізоляція настільки вражаюча, що хтось у третьому ряду може розмовляти з тими, хто стоїть попереду, не підвищуючи голосу.

2. Audi Q7

  • Сектор: преміум;
  • Клас: великі SUV.

AudiQ7 — це класний універсальний автомобіль, який поєднує швидке прискорення з просторими сидіннями (є також 7-місна версія) та найкращою в класі якістю салону. Аленайсильнішайогосторона – комфорт; вінзапломбомпоглинаєударивідлежачихполицейськихтаіншихдорожніхнедоліківікоротаєдовгіподорожі, якприватнийлітак.

1. BMW X5

  • Сектор: преміум;
  • Клас: великі SUV.

Оригінальний BMW X5 був одним з перших 4×4, орієнтованих на водіння, і останнє покоління точно дотримується формули перемоги цієї моделі, з хорошою практичністю та більш чіткою керованістю, ніж у багатьох конкурентів. Однак сьогодні в Х5 ви також отримуєте розкішний інтер’єр із найкращою інформаційно-розважальною системою. І якщо ви виберете гібридну версію xDrive45e, то на X5 буде дешевше їздити, не в останню чергу тому, що на електроенергії він може проїхати колосальні 85 км.

Кросовер, який за версією WhatCar навпаки є не вартісною пропозицією, це:

Maserati Levante

Зокрема критиці піддалася дизельна версія, яку посварили за шумність та жорсткість.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!