Як підготувати авто до продажу і яку ціну виставити: важливі поради

0
512

Автоексперти розповіли, як підготувати автомобіль до продажу і визначити його ціну, а раніше стало відомо про подорожчання автомобілів з пробігом з Європи.

Поради по успішному продажу машини дали фахівці auto.ria.

Підготовка авто до продажу

Важливо, щоб машина була чистою, без зайвих предметів у салоні і багажнику. З покупцем краще зустрічатися вдень і в сонячну погоду, місце для переговорів краще вибирати просторе і тихе. Продавець не повинен нікуди поспішати.

З покупцем потрібно бути ввічливим, детально відповідати на його питання і проявити максимум уваги. Для цього продавець має бути в гарному настрої.

Рекомендується надати покупцеві час для огляду машини, заглянувши під капот і в багажник. При цьому, тест-драйв – це потенційно небезпечний момент, що вимагає обережності. В русі автомобіль можна показати і самому.

Як визначити ціну

У встановленні ціни допоможуть зорієнтуватися аналогічні пропозиції. Також важливо враховувати недоліки машини. Продавець має чітко розуміти нижню межу цінового діапазону.

Фахівці пропонують поцікавитися ціною, яку готовий запропонувати покупець – часом вона може виявитися вище встановленого продавцем цінового мінімуму.

Торг потрібно сприймати спокійно і без агресії, це частина продажу, яка допомагає знайти оптимальну для обох сторін ціну. Однак важливо переконатися, що ви не маєте справу з перекупником, який прагне максимально знизити ціну.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!