Після яких продуктів не варто сідати за кермо: Драгер покаже небезпечний результат

Деякі продукти краще не вживати перед тим, як сідати за кермо.

0
2552

Йдеться зовсім не про спиртні продукти і навіть не про рідини, а про їжу, яка в нашому повсякденному раціоні. Як з’ясувалося, є продукти, які містять ті компоненти, які можуть спровокувати реакцію драгера, пише «dexpens».

Відповідно, краще їх не вживати перед тим, як сідати за кермо.

Дивно, звичайно, але кефір і кисломолочні продукти можуть підвести водія. Загальна рада тим, хто більшу частину часу проводить за кермом – уникати продуктів, що викликають бродіння. Саме до них належить кисломолочна продукція, квас і навіть соки, які трохи постояли.

Водії діляться досвідом і кажуть, що м’ятна жуйка, яка нібито звичайна, може теж показати проміле. Тому важливо обережно поставитися до того, що споживати перед початком їзди, щоб потім не морочити собі голову, доводячи, що «не приймав».

І, до речі, кондитерські вироби з незначним додаванням алкоголю – не те, що варто з’їсти за кермом. Адже «незначне» воно тільки для вас – для позитивного результату перевірки на алкоголь цього достатньо.

Але перевірка на свіжість це ще півбіди, як то кажуть. А ось ще деякі непримітні, на перший погляд, продукти теж можуть принести вам неприємності або зробити з вас «потенційного наркомана». Так само як всі, що містить в складі кофеїн: кава, чай, кола, енергетики. Випічка з маком теж зіграє з вами злий жарт.

Звичайно, від чогось одного такого ефекту не буде. Для цього потрібно з’їсти досить булок з маком і випити літри кефіру, тоді, цілком реально, що показник буде 0,2-0,3 проміле на алкотестери.

Але краще не випробовувати долю і перенести трапезу або хоча б змінити раціон, коли ви за кермом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!