Водіям розповіли про правила вибору автомобіля з пробігом

0
327

Бувший автомобілі на тлі зростання цін на нові виявилися більш виграшним варіантом, однак вибір такої моделі повинен бути більш ретельним.

Експерт розповів водіям про те, як правильно вибрати старий автомобіль на вторинному авторинку, щоб така покупка не привела до розчарування. Треба відзначити, що нарватися на шахраїв в даному середовищі простіше простого, а наслідки найчастіше сумні.

Отже, по-перше експерти рекомендують визначитися з бюджетом, а після вибрати тип транспортного засобу, яке б відповідало запитам покупцям. Наприклад, для сімейних поїздок краще вибирати кросовер або універсал, а для робочих рухів більш зручний седан або хетчбек.

Далі необхідно детально вивчити тексти оголошень на автомобіль, по можливості пробити машину по базах, використовуючи держномери або VIN-код. Найбільш вдалим варіантом буде модель, пробіг якої не перевищує позначку в 60 тисяч кілометрів. Не проблема, якщо на одометрі і більш високі значення, але тоді краще показати її автомайстра.

Найкраще, якщо покупець спілкується з продавцем безпосередньо. У нього повинні бути на руках всі документи на автомобіль, а також дані про несправності, участь в аваріях або ряд інших тонкощів, які краще господаря авто ніхто не може знати.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!