Експерти розповіли, скільки можна проїхати на спущеному колесі

0
303

1. В багажнику є насос ( а запаски немає ). Качайте шину до 3 атмосфер і рушайте. Через 3-5 хвилин шляху зупиніться і перевірте, як сильно впав тиск. Приблизно при одиничці знову качайте. І так поки не доїсте до потрібного місця.

2. Нічим підкачати .
На швидкості 40 кілометрів на годину по рівному асфальту на повністю спущеному колесі можна безболісно проїхати близько 2 кілометрів. Причому, швидше за все, шину після цього не вдасться накачати і експлуатувати далі.

3. Колесо спустило в русі . Зайві 10 метрів погоди не зроблять. Адже незрозуміло, скільки ви вже проїхали на «порожньому» колесі. Не зупиняйтеся посередині дороги. Плавно поверніть до узбіччя, а якщо в межах видимості є бічна майданчик, повільно дотягніть до неї.

4. Колесо спустило різко . Наприклад, стався пробій боковини. Втрачати вже нічого – реанімувати шину для подальшої експлуатації не вийде. Зате можна на швидкості 40 кілометрів на годину протягнути з кілька кілометрів до шиномонтажу. Будьте уважні: ближче до 15 кілометрів пробігу шина почне диміти, хрустіти і розвалюватися. «Уламки» можуть пошкодити фартух, локер або пластик бампера. Краще до такого не доводити.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.