Названо три ознаки, які говорять, що машину пора продавати

Експерти назвали три ознаки, які говорять про те, що від машини пора позбавлятися.

0
141

Експерти рекомендують міняти автомобіль раз в 3-4 року, однак в Укрїні і країнах СНГ середній термін володіння машиною до перепродажу наближається до 5 років. А деякі автовласники настільки прив’язуються до своїх «залізних коней», що їздять на них по 10 років і більше, не вникаючи, скільки витрачають на ремонт і утримання.

Перша ознака , що вказує, що машину пора продавати – це іржа на кузові. В першу чергу осередки корозії з’являються на днище, в ніші для запасного колеса, в дренажних отворах і в підкапотному просторі. Зовні іржа найлегше пристає до таких місць, як колісні арки, передня кромка багажника, передня кромка даху, нижня кромка багажника. Таким чином, якщо осередки іржі почали з’являтися і там, де ніяких видимих пошкоджень не було, значить, мова йде про загальну «втоми» кузова.

Постійні дрібні поломки також натякають на те, що від автомобіля пора позбавлятися. Це друга ознака . Тут водієві відразу потрібно вирішити, чи готові він витрачати гроші і час на регулярне відвідування автосервісів або простіше і дешевше поміняти машину.

Третя ознака , що говорить, що машину пора міняти – це підвищена витрата масла і палива. Якщо з’являються такі проблеми, то незабаром вам загрожує дорогий ремонт мотора. Якщо ви не готові витрачати на ремонт більшу суму грошей, то краще виставити машину на продаж. Що стосується витрати палива, то щороку на ринок виходять все більш економічні автомобілі. Експерти радять розрахувати можливу економію на заправці і позбутися від старого автомобіля.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!