Водіям назвали п’ять ефективних способів економії палива

Експерти дали п'ять порад, як знизити витрату палива.

0
643

По-перше, варто позбутися від тюнінгу, який збільшує ступінь опору повітря. Це «кенгурятники», захист бамперів і порогів у вигляді труб, багажник на даху, або просто поперечні рейлінги.

Також не можна забувати про технічний стан машини. Тобто необхідно регулярно проводити заміну масла, масляного, повітряного і паливного фільтрів мотора. Справа в тому, що забиті фільтри збільшують витрату палива, передає «Твоя Машина» .

Один з ефективних прийомів – це застосування накату при русі автомобіля по рівній дорозі або під ухил. Також слід контролювати тиск в шинах, підтримуючи його на оптимальному рівні. Приспущені покришки створюють додатковий опір коченню, тим самим збільшуючи споживання палива. Не можна забувати і про гальма – вони завжди повинні бути справні.

Допомогти заощадити паливо допоможе зниження ваги автомобіля. Автомобілісти схильні возити в багажнику зайвий вантаж, і від непотрібних речей варто позбуватися.

Також економити витрати палива допоможе їзда на постійній швидкості 90 км / год за містом і 70 км / год по місту. Так витрата палива буде мінімальним.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!