Як швидко продати автомобіль в 2021 році

0
172

Фахівці дали водіям поради як швидко продати своє авто в поточному році. Найкраще здійснювати операцію навесні, так як в цей час спостерігається значне збільшення споживчого інтересу.

Експерти пояснили, що саме навесні водії активно починають вивчати новинки авторинку і відслідковувати зміну цін. Також в цей час року багато хто будує плани на найближчі поїздки. Щоб продати транспортний засіб швидко, необхідно сфотографувати його з різних ракурсів. Шанси на реалізацію машини підвищаться, якщо вказати її історію. Фахівці радять надати потенційному покупцеві чеки і замовлення-наряди про обслуговування «залізного коня».

Перефарбовувати автомобіль перед здійсненням операції експерти не рекомендують. Крім того, потрібно заздалегідь продумати підсумкову вартість транспортного засобу, до якої власник готовий торгуватися. Географію краще розширити до прилеглих регіонів. Це значно збільшить кількість зацікавлених осіб. Можна скористатися програмою Trade-in, якщо планується зміна машини, а не повна відмова від такого виду пересування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!