Статті

Топ-5 автомобілів, які зникнуть в Європі (фото)

Share

Автомобільний світ постійно розвивається. І що ще більш важливо – він змінюється із загрозливою швидкістю. Нові моделі і технології з’являються щодня, але зворотний процес неминучий. Або, як кажуть китайці: «Щоб з’явилося щось нове, треба розлучитися зі старим».

Добре це чи погано, але деякі моделі мають зникнути назавжди. Фахівці видання Motor1 виділили 5 автомобілів, яким загрожує така доля. Вони поступово витісняються з європейського ринку і, швидше за все, скоро зникнуть.

Kia Stinger

До цієї моделі з Кореї складно залишитися байдужим. Stinger виглядає приголомшливо і відмінно працює завдяки своєму 3,3-літровому бітурбо-двигуну V6. Однак у маркетологів Kia є великі сумніви в тому, чи варто розробляти і запускати нове покоління моделі.

Nissan Micra

З чуток, Nissan має намір залишити на Старому континенті тільки кросовери і електромобілі, повівши з ринку все інше. Якщо це підтвердиться, то європейцям доведеться звикати до відсутності Micra. Погано те, така ж доля чекає GT-R і новий 400Z.

Renault Grand Scenic

Сегмент мінівена давно занесений в Червону книгу зникаючих видів. Багато напевно пошкодують про зникнення Scenic, який є дійсно відмінним автомобілем. Самі французи вважають це авто найкращою моделлю цього класу в світі.

Subaru BRZ

Нові екологічні стандарти, безумовно, покладуть край мріям європейців про новий Subaru BRZ, оскільки він доступний тільки з 2,4-літровим атмосферним двигуном потужністю 231 к.с. Тепер точно відомо, що купе не з’явиться на Старому континенті.

Volkswagen Polo GTI

Розставання з маленьким німецьким хот-хетч – це вже факт. Модель, оснащена турбомотором потужністю 200 к.с., що дозволяє розганятися з 0 до 100 км / год за 6,7 секунди, буквально зникла з конфігуратора німецької марки. І у любителів подібних авто тільки на Mini JCW GP і Toyota GR Yaris.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

З 1 травня водіям заборонено вимикати фари

Водії відіграють важливу роль у забезпеченні безпеки дорожнього руху, беручи на себе відповідальність за власну…

28.04.2024

Експерти виявили екологічну небезпеку від електричних автомобілів

За словами експерта, незважаючи на те, що електромобілі не виробляють викиди при експлуатації, процес їх…

28.04.2024

Аналітики: продажі електрокарів зростуть у 2024 році

Цього року очікується, що глобальний продаж електромобілів досягнуть 17 мільйонів одиниць, про це заявили в…

28.04.2024

Названі найбезпечніші марки авто у світі

Виробники авто постійно вдосконалюють технології, щоб зробити керування максимально безпечним. Зовнішній вигляд, ціна та комфорт…

28.04.2024

Bentley анонсувала новий лімітований спорткар

Влітку 2022 року, за дебютом відкритого спорткара Bentley Mulliner Bacalar, який відродив традицію виробництва ексклюзивних…

28.04.2024

У нового кросовера Kia Sorento 2024 виявлено небезпечні проблеми

У двох Kia Sorentos 2024 року випуску під час дилерського огляду було виявлено несправність гідропідсилювача…

28.04.2024