Топ-5 автомобілів, які зникнуть в Європі (фото)

0
3071

Автомобільний світ постійно розвивається. І що ще більш важливо – він змінюється із загрозливою швидкістю. Нові моделі і технології з’являються щодня, але зворотний процес неминучий. Або, як кажуть китайці: «Щоб з’явилося щось нове, треба розлучитися зі старим».

Добре це чи погано, але деякі моделі мають зникнути назавжди. Фахівці видання Motor1 виділили 5 автомобілів, яким загрожує така доля. Вони поступово витісняються з європейського ринку і, швидше за все, скоро зникнуть.

Kia Stinger

До цієї моделі з Кореї складно залишитися байдужим. Stinger виглядає приголомшливо і відмінно працює завдяки своєму 3,3-літровому бітурбо-двигуну V6. Однак у маркетологів Kia є великі сумніви в тому, чи варто розробляти і запускати нове покоління моделі.

Nissan Micra

З чуток, Nissan має намір залишити на Старому континенті тільки кросовери і електромобілі, повівши з ринку все інше. Якщо це підтвердиться, то європейцям доведеться звикати до відсутності Micra. Погано те, така ж доля чекає GT-R і новий 400Z.

Renault Grand Scenic

Сегмент мінівена давно занесений в Червону книгу зникаючих видів. Багато напевно пошкодують про зникнення Scenic, який є дійсно відмінним автомобілем. Самі французи вважають це авто найкращою моделлю цього класу в світі.

Subaru BRZ

Нові екологічні стандарти, безумовно, покладуть край мріям європейців про новий Subaru BRZ, оскільки він доступний тільки з 2,4-літровим атмосферним двигуном потужністю 231 к.с. Тепер точно відомо, що купе не з’явиться на Старому континенті.

Volkswagen Polo GTI

Розставання з маленьким німецьким хот-хетч – це вже факт. Модель, оснащена турбомотором потужністю 200 к.с., що дозволяє розганятися з 0 до 100 км / год за 6,7 секунди, буквально зникла з конфігуратора німецької марки. І у любителів подібних авто тільки на Mini JCW GP і Toyota GR Yaris.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!