Названо переваги Китайських кросоверів від кросоверів з Німеччини

0
1560

Слова «Китай» і «низька якість» вже давно не стоять поруч точно також, як слова «Китай» і «неможливо». Нехай автомобілі з Піднебесної все ще не найвідоміші і популярні на планеті, однак вони впевнено вигризають для себе частку на ринку, підкоряючи серця десятків тисяч нових автомобілістів щороку. Зовсім особливе місце на ринку китайські авто приділяється кроссоверам, які рік від року тільки нарощують свою популярність. Сьогодні ж мова піде про п’ять важливих перевагах автомобілів з Піднебесної в порівнянні з машинами від іншого фаворита – Німеччини.

1. Якість підрамника

Німецькі виробники, як правило, використовують для створення підрамника алюміній. Китайські бренди в більшості випадків використовують для цього стару-добру сталь. Це в свою чергу означає дві речі. Перша – китайські підрамники менше схильні до деформацій. Друга – китайські підрамники набагато простіше виправити, якщо вони були пошкоджені. І хоча ремонт «китайця» буде важчий, він вийде набагато дешевше.

2. Конструкція підрамника

У більшості китайські кросоверів конструкція підрамника дозволяє встановити повнорозмірний захист двигуна, що в свою чергу дозволяє вберегти машину від різноманітних несподіванок в дорозі. Багато європейських машини вже давно не можуть похвалитися такою розкішшю, так як в них на подібних тонкощах намагаються всіляко економити.

3. Збирання

Китайські автомобілі в цьому відношенні на даний момент виграють не тільки у німецьких, але і у більшості інших популярних марок. Мова в даному випадку йде про якість виконання збірки конструкції. У 9 з 10 випадків вона гранично проста, що благотворно позначається на тривалості, складності і найголовніше – вартості ремонту. Технічне обслуговування китайських кросоверів забирає менше часу і грошей, що завжди добре.

4. Привід

У більшості «китайців», що виходять на ринок сьогодні, передній привід, який доповнюється напівзалежною підвіскою. І те, і інше куди краще підходить безпосередньо для кросоверів, надаючи таким автомобілям кращу керованість і велику простоту в догляді. Що ж стосується німецьких кросоверів, то сьогодні багато хто з них мають мультиричажну систему при моноприводі.

5. Двигуни

Якщо потрібен автомобіль з хорошим китайським двигуном, то слід обов’язково брати «атмосферник» або «наддув». І те, і інше, як правило, краще, ніж у європейців. При цьому часто ще й дешевше в обслуговуванні. Крім того, китайські агрегати традиційно не так вимогливі до якості палива, володіють більшою надійністю і кращим ресурсом роботи, в тому числі і при використанні в складних умовах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!