Названі 4 кращих кросовера для зимових доріг (фото)

0
2471

Взимку, особливо в українських умовах, погода може змінюватися різко і непередбачувано – снігопади змінюються дощами і ожеледдю, а після все це може почати танути. Експерти назвали 4 кращих кросовера для їзди в зимовий період.

Toyota RAV4

Лідером цього списку стала модель Toyota RAV4, який фахівці відзначають не тільки за популярність і високий рівень надійності, але ще і за систему повного приводу з досить хорошим кліренсом. Актуальна версія Toyota RAV4 випускається з 2019 року в десяти різних комплектаціях, крім того, на вторинному ринку представлена ​​велика кількість цих автомобілів попередніх поколінь.

Volkswagen Tiguan

Друге місце дісталося компактному німецькому кросоверу Volkswagen Tiguan, оновлена ​​версія якого незабаром повинна з’явитися в продажу. Німецький автомобіль відрізняється повним приводом і підвищеною прохідністю, крім того, на вторинному ринку такі машини зараз теж представлені в досить великій кількості.

Renault Duster

Замикає трійку лідерів бюджетник Renault Duster з досить високим кліренсом і низьким цінником в порівнянні з іншими учасниками рейтингу. Крім того, відзначається практичність, простота в експлуатації і досить високий рівень надійності цього автомобіля.

KIA Sportage

Замикає рейтинг представник південнокорейського автопрому в особі KIA Sportage. В даному випадку експерти відзначають надійну повнопривідну систему з високим кліренсом, які стануть прекрасною підмогою на зимових дорогах. Актуальна версія моделі випускається з 2018 року в чотирнадцяти різних комплектаціях, тому проблем з пошуком подібних машин немає навіть на вторинному ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!