Названо 5 автомобілів з найкрасивішими салонами (фото)

1
2201

Коли ми вибираємо собі автомобіль, то звертаємо увагу на декілька параметрів. Одним з найважливіших параметрів, звичайно ж, є зовнішній вигляд, як зовні, так і всередині. Це, однозначно, салон.

Де ж межа досконалості салону автомобіля? Ось невеликий рейтинг автомобілів, у яких найкрасивіші салони. Звичайно, при відборі враховується такий важливий фактор як ціна. Найкрасивіші салони, природно, будуть у автомобілів, які коштують мільйони доларів. Тому в даному рейтингу беруть участь автомобілі середнього класу. Отже, найкрасивіші салони автомобілів.

Mini Cooper

Дана модель автомобіля досить популярна, і тому, вона знайома багатьом. Спідометр в цьому британському автомобілі відразу кидається в очі, оскільки він великий, і знаходиться не в зовсім в стандартному місці, що додає салону оригінальності. Красиво, проте функціональність залишає в собі таємничість.

Skoda Superb

В дану модель Шкоди дизайнери Фольксвагена вклали свої ідеї і креативу в великій кількості. Добре попрацювали над створенням зручного і красивого інтер’єру.

Audi A8

На наступному ступені у нас йде автомобіль представницького класу – седан AUDI A8. Цей автомобіль відомий більшості автомобілістів. Салон шикарний і комфортний як для водія автомобіля, так і для пасажирів на задньому сидінні.

Bentley Mulsanne

Сама марка «Bentley» викликає у багатьох дорогі і розкішні образи авто. Взагалі-то, дійсно, всі автомобілі у цієї фірми дуже красиві, тому і є об’єктом обговорення. Салон цього автомобіля продуманий до останніх дрібниць. Він дивний, гарний, розкішний і, найголовніше, зручний.

Pagani Huayra

І, нарешті, автомобіль, який підкорив серця багатьох і вийшов на перше місце нашого рейтингу. Pagani Huayra – у нього найкрасивіший салон автомобіля! Будьте впевнені, сівши одного разу в салон цього автомобіля, виходити з нього вже не буде ніякого бажання.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!