Названо 5 моделей, які змінили задній привід на передній

0
127

Ще кілька десятків років тому абсолютна більшість автовиробників випускали машини з приводом на задні колеса. Але минав час – все більшої популярності отримував передній привід. Цьому є пояснення: такі машини легше управлялися, а їх виробництво коштувало дешевше.

Toyota Corolla

Але все ж деякі бренди залишилися вірні традиціям. Наприклад, BMW. Але недавно стало відомо, що і баварці вирішили перевести частину свого модельного ряду на переднеприводную платформу. Редакція порталу usedcars.ru нагадала, які ще популярні моделі змінили задній привід на передній.

Chevrolet Malibu

Відкриває список Toyota Corolla , яка до 1983 мала задній привід. З дебютом моделі п’ятого покоління з’явився передній привід. Далі йде Chevrolet Malibu, історія цієї моделі почалася в далекому 1964 році. Протримавшись на ринку майже два десятиліття, автомобіль пішов на «спокій». Весь цей час застосовувався тільки задній привід. У 1997 році виробник вирішив відродити Malibu , але це вже була зовсім нова машина з переднім приводом.

Mitsubishi Galant

Mitsubishi Galant також колись був заднеприводним. У 1983 році представили модель п’ятого покоління, яка і отримала привід на передні колеса. Наступним автомобілем, що змінив задній привід на передній, є Fiat 500. Модель розпочала свою історію в 1957 році, а в 1957-му виробництво компактного хетчбека згорнули. У 2007 році модель відродили, це був уже зовсім інший автомобіль з переднім приводом.

Fiat 500

Завершує список Volvo S90 , який представили в 1996 році. Довго на конвеєрі бізнес-седан не затримався. Його зняли з виробництва в 1998 році, але на базі S90 був створений інший представницький седан – S80 . За фактом, ця була зміна покоління, а не поява нової моделі. При цьому Volvo S80 сильно відрізнявся від «донора». Найголовніше – він був передньопривідним, а в якості опції можна було замовити і повний привід.

Volvo S80

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!