Названо 5 країн з найдоступнішими автомобілями

0
397

Авторитетне видання Forbes опублікувало оновлений рейтинг країн з найдоступнішими автомобілями в світі. Як виявилося, лідерство в цьому списку все ще зберігають ринки тих країн, які перебували в «топі» раніше.

Лідером рейтингу залишається Індія. На ринку цієї країни представлений досить широкий асортимент доступних автомобілів, які виробляються безпосередньо всередині країни. На індійських дорогах, наприклад, часто зустрічаються легкові машини виробництва місцевої компанії Tata Motors, що стала відомою ще більше 10 років тому як виробник першого автомобіля всього за 2500 доларів США. Крім того, на даний момент ще близько чотирьох десятків інших заводів в Індії випускають транспортні засоби та збирають автомобілі інших брендів за ліцензією. Втім, за межами країни індійські автомобілі особливої ​​популярності не здобули, оскільки не відрізняються ні технічними характеристиками, ні привабливою зовнішністю.

Місце в рейтингу країн з найдешевшими машинами знайшлося і для Німеччини. Причому німецькі версії будуть не просто коштувати дешевше, але ще і запропонують багатшу комплектацію. Замикає трійку лідерів Японія, автомобілі брендів цієї країни популярні далеко за її межами, а ось на місцевому ринку бал правлять компактні і бюджетні кей-кари і Хетбчеки. До переліку країн з доступними транспортними засобами автори рейтингу також віднесли Південну Корею і Францію.

Источник: https://actualnews.org/exclusive/373403-nazvany-5-stran-s-samymi-dostupnymi-avtomobiljami.html

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!