3 найкращих позашляховики для реального бездоріжжя

0
6019

Все більше людей при виборі авто віддає перевагу автомобілям, які володіють значними розмірами. Купівля позашляховика або солідного кросовера, схожого за своїми характеристиками з першим, вже давно перестала бути свого роду гонитвою за статусом. Придбання транспортного засобу, який справлялося б з реальним без доріг – це відмінний вибір для сімей, які люблять подорожувати і вибиратися на вихідні за місто.

Які ж кросовери і позашляховики дозволять борознити простори бездоріжжя з максимальним комфортом, і при цьому збережуть свою функціональність при поїздках в межах міста.

Toyota Fortuner

Вихід авто на ринок відбувся ще декілька років тому. І за цей відрізок часу автомобілю вдалося обзавестися великою армією шанувальників, адже за цілком доступну вартість для авто подібного класу, покупець отримує комфортний салон, оснащений системою кондиціонування, гідною мультимедійною системою, а також безліч інших переваг. Солідний кліренс в 225 мм, п’ятиступінчаста механічна трансмісія, або шестиступінчаста автоматична коробка і пакет додаткових опцій, що забезпечують комфорт всіх пасажирів і водія.

Ложка дьогтю, звичайно ж, присутня – підвіска авто досить жорстка, омивачі вікон і зовсім відсутні.

Mitsubishi Pajero Sport

Для споживача це авто було відкрито також ще деілька років тому. Позашляховик по праву займає позицію в списку королів бездоріжжя, і нерідко безліч експертів сходиться на думці, що саме це авто – краще в своєму класі серед продукції японського автопрома. Автомобіль оснащений системою безпеки, за всіма параметрами відповідає світовим стандартам: стабілізація при ковзанні, парктронік, противобуксовочная система і ін. Неперевершена прохідність досягається завдяки кліренсу в 21,8 см.

З недоліків – огляд в силу особливостей архітектури кузова, є досить обмеженим, а про якість лакофарбового покриття не можна сказати, що воно на висоті.

Infiniti QX80

Забезпечити комфортну їзду по бездоріжжю і зробити акцент на статус, а також витончений смак власника допоможе це авто. За значну вартість крім престижу покупець отримує кліренс в 25,7 см. І семиступінчасту автоматичну коробку передач. Автомобіль є симбіозом надійності і краси, одним словом – японське якість.

Однак, найчастіше це авто використовується не за прямим призначенням, адже знайомити дороге транспортний засіб із заметами і сільськими дорогами зважиться не кожен.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!