3 найкращих позашляховики для реального бездоріжжя

0
6018

Все більше людей при виборі авто віддає перевагу автомобілям, які володіють значними розмірами. Купівля позашляховика або солідного кросовера, схожого за своїми характеристиками з першим, вже давно перестала бути свого роду гонитвою за статусом. Придбання транспортного засобу, який справлялося б з реальним без доріг – це відмінний вибір для сімей, які люблять подорожувати і вибиратися на вихідні за місто.

Які ж кросовери і позашляховики дозволять борознити простори бездоріжжя з максимальним комфортом, і при цьому збережуть свою функціональність при поїздках в межах міста.

Toyota Fortuner

Вихід авто на ринок відбувся ще декілька років тому. І за цей відрізок часу автомобілю вдалося обзавестися великою армією шанувальників, адже за цілком доступну вартість для авто подібного класу, покупець отримує комфортний салон, оснащений системою кондиціонування, гідною мультимедійною системою, а також безліч інших переваг. Солідний кліренс в 225 мм, п’ятиступінчаста механічна трансмісія, або шестиступінчаста автоматична коробка і пакет додаткових опцій, що забезпечують комфорт всіх пасажирів і водія.

Ложка дьогтю, звичайно ж, присутня – підвіска авто досить жорстка, омивачі вікон і зовсім відсутні.

Mitsubishi Pajero Sport

Для споживача це авто було відкрито також ще деілька років тому. Позашляховик по праву займає позицію в списку королів бездоріжжя, і нерідко безліч експертів сходиться на думці, що саме це авто – краще в своєму класі серед продукції японського автопрома. Автомобіль оснащений системою безпеки, за всіма параметрами відповідає світовим стандартам: стабілізація при ковзанні, парктронік, противобуксовочная система і ін. Неперевершена прохідність досягається завдяки кліренсу в 21,8 см.

З недоліків – огляд в силу особливостей архітектури кузова, є досить обмеженим, а про якість лакофарбового покриття не можна сказати, що воно на висоті.

Infiniti QX80

Забезпечити комфортну їзду по бездоріжжю і зробити акцент на статус, а також витончений смак власника допоможе це авто. За значну вартість крім престижу покупець отримує кліренс в 25,7 см. І семиступінчасту автоматичну коробку передач. Автомобіль є симбіозом надійності і краси, одним словом – японське якість.

Однак, найчастіше це авто використовується не за прямим призначенням, адже знайомити дороге транспортний засіб із заметами і сільськими дорогами зважиться не кожен.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.