Статті

5 найбільш ненадійних автомобілів, які не варто купувати

Share

Перед придбанням авто, бажано вивчити недоліки цікавлять марок, щоб, бува, не стати володарем поганого транспортного засобу. Жоден автомобіль не буває ідеальним по всіх параметрах. На жаль, в деяких моделях, різні деталі стають непридатними набагато частіше і швидше, ніж в інших.

Чи потрібно обзаводитися будь-яким з нижчеперелічених машин-справа кожного, але взяти до уваги найпоширеніші проблеми цих транспортних засобів потрібно хоча б тому, що вони не рідко зустрічаються навіть в нових автомобілях.

№5. Volkswagen Atlas

У цій моделі передбачено досить комфортний і зручний третій ряд сидінь. У салоні відмінний захист від зовнішніх звуків. Однак власники даного засобу пересування відзначили деякі труднощі з кліматичним контролем і управлінням автомобіля, мабуть, через занадто жорсткою автомобільної підвіски.

• №4. Kia Cadenza

Володарем цього місця стала ще одна модель, у якій зазначають неполадки з кліматичним контролем. Але це не останній недолік цієї моделі, оскільки складності були помічені і в системі палива. Ще, в цій марці немає важливої ​​функції екстреного гальмування і так званої «богемної» обробки салону.

Трійка переможців серед самих ненадійних авто:

• №3. Chevrolet Silverado

Бронзовим призером в цьому списку стає Chevrolet Silverado. У цій моделі не рідкісні перешкоди в роботі вихлопної і паливної систем, а ходова частина розрахована більше на аграріїв. Їзда на такому автомобілі по рівній дорозі не дуже комфортна.

• №2. Jaguar F-PACE

Процес управління срібним призером в цьому рейтингу, власники авто називають важким і нестійким. Jaguar F-PACE заслужено перебуває на другому місці в списку найбільш ненадійних ТС. Крім відсутності комфорту в управлінні, в авто присутні часті перебої в електроніці. Проекційний індикатор часто гальмує під час роботи, посилюючи і так слабку звукоізоляцію салону.

• №1. Tesla Model X

Фаворитом цієї добірки впевнено стає Tesla Model X. Популярність електромобілів – це прекрасно, але власники даного авто скаржаться на низьку якість обробки салону, погану складання кузова і неякісну захист від шуму.

Останній пункт особливо цікавий, оскільки звук роботи мотора відсутній в принципі, салон все одно неможливо назвати безшумним. Особливу увагу варто приділити вільному простору машини: навіть з 7-ми місцевої комплектацією, другий ряд крісел не трансформується, виключаючи наявність додаткового вільного місця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Audi змінює курс: що чекає на шанувальників бренду

Гернот Делльнер, новий глава Audi , узяв на себе відповідальність за перезапуск марки і вже…

06.05.2024

Названо причини, чому не можна нехтувати правилами заправки автомобіля

Запитання правильної заправки автомобіля завжди актуальні, оскільки від цього залежать не тільки витрати на паливо,…

06.05.2024

Далеко поїдуть: Skoda представила нові версії Kodiaq та Superb

Skoda внесла значні оновлення до своєї модельної лінійки, представивши нові версії Kodiaq і Superb 2024…

06.05.2024

Changan та Huawei показали майбутнього конкурента Tesla Model Y

Марка Avatr готує конкурента Tesla Model Y. Avatr створили Changan, Huawei та виробник батарей CATL…

06.05.2024

Toyota впроваджує нову технологію зміни кольору автомобіля

Toyota представила інноваційний метод , який дозволяє змінювати колір автомобіля без необхідності перефарбовування чи використання…

06.05.2024

Скандал світового масштабу в автопромі: автовиробники шпигуть за власниками своїх машин

Сучасні автомобілі, обладнані численними камерами, GPS-трекерами та пристроями для аудіозапису, нагадують комп'ютери на колесах. Ці…

06.05.2024