5 найбільш ненадійних автомобілів, які не варто купувати

0
337

Перед придбанням авто, бажано вивчити недоліки цікавлять марок, щоб, бува, не стати володарем поганого транспортного засобу. Жоден автомобіль не буває ідеальним по всіх параметрах. На жаль, в деяких моделях, різні деталі стають непридатними набагато частіше і швидше, ніж в інших.

Чи потрібно обзаводитися будь-яким з нижчеперелічених машин-справа кожного, але взяти до уваги найпоширеніші проблеми цих транспортних засобів потрібно хоча б тому, що вони не рідко зустрічаються навіть в нових автомобілях.

№5. Volkswagen Atlas

У цій моделі передбачено досить комфортний і зручний третій ряд сидінь. У салоні відмінний захист від зовнішніх звуків. Однак власники даного засобу пересування відзначили деякі труднощі з кліматичним контролем і управлінням автомобіля, мабуть, через занадто жорсткою автомобільної підвіски.

• №4. Kia Cadenza

Володарем цього місця стала ще одна модель, у якій зазначають неполадки з кліматичним контролем. Але це не останній недолік цієї моделі, оскільки складності були помічені і в системі палива. Ще, в цій марці немає важливої ​​функції екстреного гальмування і так званої «богемної» обробки салону.

Трійка переможців серед самих ненадійних авто:

• №3. Chevrolet Silverado

Бронзовим призером в цьому списку стає Chevrolet Silverado. У цій моделі не рідкісні перешкоди в роботі вихлопної і паливної систем, а ходова частина розрахована більше на аграріїв. Їзда на такому автомобілі по рівній дорозі не дуже комфортна.

• №2. Jaguar F-PACE

Процес управління срібним призером в цьому рейтингу, власники авто називають важким і нестійким. Jaguar F-PACE заслужено перебуває на другому місці в списку найбільш ненадійних ТС. Крім відсутності комфорту в управлінні, в авто присутні часті перебої в електроніці. Проекційний індикатор часто гальмує під час роботи, посилюючи і так слабку звукоізоляцію салону.

• №1. Tesla Model X

Фаворитом цієї добірки впевнено стає Tesla Model X. Популярність електромобілів – це прекрасно, але власники даного авто скаржаться на низьку якість обробки салону, погану складання кузова і неякісну захист від шуму.

Останній пункт особливо цікавий, оскільки звук роботи мотора відсутній в принципі, салон все одно неможливо назвати безшумним. Особливу увагу варто приділити вільному простору машини: навіть з 7-ми місцевої комплектацією, другий ряд крісел не трансформується, виключаючи наявність додаткового вільного місця.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!