Поліція поділилася порадами, як убезпечити авто від викрадення

Час читання: < 1 хв.
0
Поліція поділилася порадами, як убезпечити авто від викрадення

Якщо судити зі статистики, стає ясно, що сигналізації, як правило, не допомагають впоратися із захистом машини від викрадачів. Як тільки з’являється більш досконалий варіант пристроїв, зловмисники тут же знаходять спосіб обійти їх. Представник поліції розповів у розмові з журналістами, як власники можуть самостійно підвищити безпеку.

Що ще відомо

Зловмисники, які займаються викраденням професійно, можуть за секунди відкрити машину, відключити сигналізацію, запустити двигун, після чого залишається лише викрасти. Як показує статистика, повернути вдається одиниці викрадених автомобілів. Страховка допомагає зменшити фінансові втрати, але не покриває витрати на зимову гуму, вартість самого поліса, тому її недостатньо.

Одним із способів посилити захист може бути збільшення гучності сигналізації. Для цього потрібно замінити стандартний динамік на аналогічний більшій потужності. Гучний звук може зупинити зловмисників.

Реклама

У двері можна поставити блокатори, активація яка проводиться через окремий брелок. Якщо зловмисник вирішить розбити скло, захистити його допоможе бронеплівка. Можна також використовувати прихований тумблер, який розмикає ланцюг запалення або відключає живлення бензонасосу. При цьому навіть спеціальний штир на трансмісію для досвідчених викрадачів не становить проблеми.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!